LIVRARE GRATUITA
MASURATORI GRATUITE
EXECUTIE IN MAXIM 20 DE ZILE

S.C. MOBILADORO IMPEX S.R.L. este un producator de mobila, ce activeaza in domeniu din anul 2006. Obiectul principal de activitate este productia de mobilier din materiale de calitate superioara (pal melaminat, MDF infoliat, MDF lacuit si PAL melaminat lacuit).

Amenajarea unui spatiu cu un mobilier corespunzator ofera nu numai o imagine placuta, Mobila la comanda pe placul tau! ci si un comfort si o stare de bine celor ce isi desfasoara activitatea in interiorul acelui spatiu. Oferta noastra de mobila si servicii se refera la amenajarea oricarui spatiu de interior; astfel se creaza interioare personalizate pentru fiecare client in parte. In domeniul mobilei la comanda este foarte importanta dorinta clientului, de aceea va punem la dispozitie un personal calificat, capabil sa imbine un design exclusiv cu planurile si schitele dumneavoastra. Daca va doriti mobilier la comanda insa nu aveti idei, unul din specialistii nostrii se va deplasa la domiciliul/companiei dumneavoastra pentru a face masuratori si pentru a va propune cateva variante de design.

In portofoliul nostru de clienti se regasesc persoane fizice pentru care am realizat mobila la comanda (bucatarii, dormitoare, living, holuri, bai, camere copii si tineret, dressing, baruri si mese pliante, etc) sau carora le-am oferit modele existente din catalogul nostru – de asemenea am colaborat si cu persoane juridice pentru care am executat mobila la comanda pentru magazine, farmacii, cabinete, birouri, hoteluri, restaurante, universitati, scoli, gradinite si alte institutii.

Oferim clientilor nostri servicii de transport si montaj mobila gratuit in Bucuresti si in imprejurimi. De asemenea, oferim consiliere la comandarea mobilierului in functie de spatiul adecvat si garantia produselor realizate de noi.

Important!: gama de culori si accesorii este mult mai vasta decat cea prezenta in fotografii.
Va asteptam cu cele mai bune idei de design, mobilier de calitate si preturi scazute!